Destemvanwen

Voice-over / stemactrice

Gratis demo

Bij de keuze voor een voice-over is het belangrijk dat de stem goed past bij uw productie en hetgeen u wilt uitstralen.

Heeft u na het luisteren van mijn demo wellicht nog enige twijfel of mijn stem de ideale stem is voor uw productie? Ik kan u een gratis testdemo leveren met daarin een paar zinnen van uw eigen  productie, als proef. Zo bent u zeker van de juiste keuze, zonder kosten. Ik neem dit op in mijn thuisstudio zodat ik snel kan leveren. Mijn thuisstudio heeft een goede geluidskwaliteit, mede door de aanwezigheid van een inspreekbooth en goede apparatuur. Uiteraard kan ik het bestand in diverse formaten aanleveren, zoals MP3 of WAV.  

Voordat ik voor u start met het inspreken van een testopname hoor ik graag wat uw wensen zijn om er zo voor te zorgen dat het eindresultaat naar uw wens is. Heeft u bijvoorbeeld een bepaalde "tone of voice" in gedachten, is er bijvoorbeeld jargon dat vraagt om een specifieke uitspraak of is het gewenst bepaalde accenten te leggen qua klemtoongebruik? Hoe meer ik van uw wensen op de hoogte ben des te beter het eindresultaat.

De demotekst bestaat uit maximaal dertig woorden afkomstig uit de productie. De geleverde opname is een test en wordt vanzelfsprekend niet gebruikt in de uiteindelijke productie.

E-mailen
Bellen
LinkedIn