Destemvanwen

Voice-over / stemactrice

Bedrijfsvideo

Een bedrijfsvideo is een perfecte manier om uw bedrijf in vogelvlucht te presenteren aan het publiek. Een persoonlijke, professionele bedrijfsvideo laat in ongeveer anderhalve minuut het DNA van uw bedrijf zien. De voice-over is de gids die de kijker meeneemt op introductie en die ervoor zorgt dat uw verhaal helder overkomt en de beelden nóg meer kracht krijgen bij het overbrengen van de boodschap.

Er zijn verschillende soorten bedrijfsvideo’s waar mijn stem van meerwaarde kan zijn. Een bedrijfsvideo in animatievorm, een film met gefilmde beelden, een productvideo of een instructievideo voor in- en/of extern gebruik. Je zet deze video’s bijvoorbeeld online om beknopt te laten zien aan de buitenwereld wat jouw bedrijf doet of je gebruikt ze voor de vertegenwoordiging van je bedrijf op beurzen/congressen. Medewerkers of klanten leren bijvoorbeeld, d.m.v. een instructievideo, bepaalde software op de juiste manier te gebruiken. 

Maar er zijn zoveel stemmen in Nederland; welke stem is representatief voor uw bedrijf en past bij uw boodschap? Een warme, energieke voice-over zoals ik, kan uw video zeker versterken.

Ik vind het een leuke uitdaging om met mijn warme klank uw boodschap zo goed mogelijk te laten overkomen bij de klant.

 

  

 

 E-mailen
Bellen
LinkedIn